Tag på lejrskole på Sjælland

8. august 2023

Der er nu ikke noget som at holde ferie i Danmark. Alt for mange undervurderer en god, dansk sommerferie.

Der er faktisk rigtig mange muligheder for at holde en sommerferie på Sjælland, og uanset om du er fra Storkøbenhavn eller Taastrup, så kan det være at du skal en tur på LejrskoleDanhostel Ishøj Strand med din familie eller en flok venner? Så kan du opleve Danmark på en helt ny måde, nemlig som turist i eget land. Og det kan faktisk være enormt spændende og lærerigt.

En lejrskole giver dig mange muligheder for socialt samvær

Lejrskole er en mere og mere udbredt måde at holde ferie på. Her er du sammen med andre, som også glæder sig til at nyde en ferie, hvor I sammen laver aktiviteter. Det kan være, at I er en stor flok, så I kan gå ud på græsplænen og spille en turnering i fodbold eller rundbold. Det kan også ske, at det danske vejr viser sig fra sin lidt våde side, og at I i stedet for at skal sidde inde og spille brætspil og hygge jer. En kop varm kakao smager heldigvis også godt om sommeren, det er ikke kun i din vinterferie, du må drikke den.

Udvid dine horisonter med en lejrskole

Uanset om du er fra Albertslund, Brøndby, Ishøj, København, Tåstrup eller Vallensbæk, så vil du helt sikkert nyde den sjællandske kyst. Her kan I lede efter flotte muslingeskaller, anderledes strandsten eller måske soppe i bare tæer i vandkanten. Måske har I nogle spil, som I kan spille på stranden, eller en drage, som kan flyve i vinden ud over bølgerne, hvis det er en blæsende dag. Bagefter kan I gå hjem til jeres lejrskole, og lave mad sammen og få fyldt depoterne godt op igen, inden I tager videre og laver flere hyggelige aktiviteter.