Om TravelGreen.dk

Hvem er vi?

Bag TravelGreen.dk står selskabet Bermann & Rosenberg Media ApS (CVR: 38684531), herunder ejerne Åge Rosenberg og Claus Bermann. Begge passionerede rejsende med et ønske om en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Bermann & Rosenberg Media ApS driver en række rejserelaterede hjemmesider og med TravelGreen.dk ønsker vi dels at udbrede idéer og budskabet om at rejse grønnere og mere miljøbevist, dels ønsker vi at støtte iværksætterprojekter som er grønne og bæredygtige – især inden for rejser og transport, men ikke udelukkende.

Vi har oprettet legatet Det Grønne Iværksætterlegat til dette formål og som sponsor bidrager du direkte til uddeling af vores legat.

Vores mission med TravelGreen.dk er at gøre en forskel inden for grønne rejser og måske forbedre verden en lille smule. Via vores hjemmeside og markedsføring heraf vil vi forsøge at gøre flere mennesker opmærksomme på, hvordan de kan tage grønne og miljøvenlige valg på deres rejser.

Vi håber også at uddelingen af Det Grønne Iværksætterlegat, kan støtte projekter og iværksættere med idéer, som også kan skubbe rejseverdenen i den rigtige retning – den grønne og miljøvenlige.

Vi står også bag uddeling af Bermann & Rosenbergs Sportslegat.

Sådan arbejder vi

Vi spreder budskabet

Vi arbejder hver dag for at sprede budskabet om at rejse grønnere, dels via markedsføring, dels via vores hjemmeside og dels via vores sponsorer.

Vi uddeler legater

Vi uddeler løbende Det Grønne Iværksætterlegat til grønne og bæredygtige iværksætterprojekter – især med fokus på rejser og transport.