Gør ferien grøn og kør til Tyskland

9. oktober 2023

Hvis du trænger til lidt pause fra hverdagen og at opleve noget kultur, så kan du i denne artikel få inspiration til din næste ferie.

Og hvis du samtidig ønsker en grønnere, mere miljøvenlig ferie, så læs med her.

Havnebyen Hamborg

Blot få timers kørsel fra Danmark ligger byen Hamborg. En sprudlende tysk by, der byder på masser af spændende kultur, fede oplevelser og god mad.

Hamborg er en by, der er meget kendt for sin havn, og ethvert besøg til Hamborg er bestemt heller ikke komplet uden at besøge havnen. Havnen byder på et spændende område fyldt med lækre restauranter og cafeer, og når du har stillet sulten, kan du tage på en tur på skibsmuseerne eller få en sejltur på havnen. En guidet sejltur i havnen er en fantastisk måde at starte turen ud med, da guiderne er eksperter i hvordan man kan finde rundt i byen, og hvad der er værd at opleve.

Hamborg er også en by hvor der er fantastisk fodboldkultur. Selvom de to hold fra Hamborg ikke er med i den øverste række, er atmosfæren på stadionerne utrolig god. Og lokalopgøret mellem FC St. Pauli og Hamburg SV er også en af de kampe, der i Europa er kendt for den vilde stemning. Så hvis du skulle have lyst til noget fodbold på din ferie, er Hamborg også på det punkt klart en by, der er værd at besøge.

Noget andet i Hamborg der klart er et besøg værd er St. Michaelis-kirken. Kirken ligger med udsigt over havnen, så vi vil klart anbefale at tage op i toppen og nyde den fantastiske udsigt over hele byen. Og hvis du er heldig, kan du få lov til at opleve Nachtmichel. Her kan du om natten få lov til at bestige tårnet i mørke, en meget speciel oplevelse.

Gør din bilferie endnu mere grøn

Og hvis din ferie skal gøre så miljøvenlig som muligt, så er der god mulighed for at køre til Hamborg i en elbil. De fleste elbiler har i dag lang nok rækkevidde til at klare turen med kun en eller to opladninger undervejs. Og langs ruten vrimler det med ladestandere, der kan bruges.Yderligere er byen Hamborg fyldt med ladestandere så du aldrig skal bekymre dig om hvor langt der er til næste ladestander.

Få hjælp til finansiering

Og hvis budgettet ikke er helt til din grønne ferie, så har vi fundet en lånemulighed. Hos GOLoan kan du få et lån med medansøger. GOLoan er en sammenligningsplatform der sammenligner lån, så du kan finde det lån der passer bedst til dine behov.