Er din virksomheds strømforsyning sikret?

15. december 2023

Som en moderne virksomhed, er I med stor sandsynlighed meget afhængig af computere, servere og databaser.

Derfor er det vigtigt, at jeres strømforsyning fungerer uden problemer. Men hvordan sikrer I dette? Få svaret på det spørgsmål i denne korte oversigt.

Hvorfor er sikker og stabil strømforsyning vigtig?

Moderne virksomheder bruger i dag store mængder data og computerkraft til at drive deres virksomheder. Disse enheder har selvsagt brug for store mængder strøm for at fungere. Hvis strømmen bliver afbrudt, kan dette betyde, at vigtige data og arbejde ikke bliver gemt og går derfor tabt. Det kan være kritisk for en virksomhed, som har brug for disse informationer for at kunne fungere ordentligt og levere ydelser af høj kvalitet til deres kunder. Derfor kan I med fordel søge hjælp hos APC – Schneider Electrics, som blandt andet specialiserer sig i sikring af strøm til virksomheder.

Sådan får I en stabil strømforsyning

Store strømafbrydelser er ikke almindelige i Danmark, men kan blive afbrudt af f.eks. kraftigt vejr, som kan forstyrre strømforsyningen. Uanset hvad årsagen er, er det vigtigt, at der er en back-up i tilfælde af strømsvigt. Dette kan være en UPS, som står for Uninterruptible Power Supply. Det er med andre ord et nødstrømsanlæg, som kan levere strøm, selvom el-nettet er forstyrret eller midlertidigt går ned. En UPS kan levere strøm indtil el-nettet fungerer igen, hvilket sikrer, at I ikke oplever tab af data på jeres servere.

Gode råd og vejledning fra eksperter

Hvis I ikke har erfaring med UPS’er, kan det virke som et meget teknisk og kompliceret emne at sætte sig ind i. Derfor kan I med fordel rådføre jer med eksperter og kompetente forhandlere af UPS’er og andre nødstrømsanlæg. På den måde kan I få den rette rådgivning, som gør jer i stand til at finde lige dét produkt, som passer bedst til jeres behov.